ORGANISATIONSUDVIKLING – FACILITERING, PROJEKTLEDELSE OG SPARRING IFT. UDVIKLINGSPROCESSER MED FOKUS PÅ ”FORRETNINGEN”, STYRINGSREDSKABERNE, ORGANISATIONS- OG LEDELSESKULTUR, VÆRDIER, LEDELSESGRUNDLAG, SAMARBEJDSFORMER MM.

Organisationsudvikling handler om at skabe den organisation der kan løfte opgaven (kerneydelsen) på kort og på langt sigt.  Det handler om kompetencerne, organiseringen, processerne, systemerne og kulturen mm. Når der sker noget i omverdenen – og det gør der hele tiden – er der også behov for at ”skrue på knapperne” i organisationen, så der er et match i forhold til de nye / ændrede vilkår, rammer eller muligheder. Behovet for organisationsudvikling kommer både udefra og fra organisationen selv.

Man kan udvikle systemer, redskaber og strategier, ligesom man kan formulere værdigrundlag, krav til en ny organisationskultur, ledelsesgrundlag eller en mængde andre vigtige elementer i en organisations liv.  Effekten opstår først, når organisationens ansatte – ledere og medarbejdere – ser, forstår og anerkender det meningsfulde og værdiskabende i det udviklede, og lærer at handle i overensstemmelse med det.

I mit arbejde med organisationsudvikling har jeg derfor både fokus på det konkrete udviklingsområde og på de mennesker – ledere og medarbejdere – der skal bære det igennem til succes.

Hvis du vil vide mere, kan du ringe til mig på tlf. (+45) 21 24 50 68, eller du kan kontakte mig her, så ringer eller skriver jeg til dig.